Uiteraard verzorgen wij naast de doorgaande leerlijnen losse workshops of kortlopende projecten. Hieronder een greep uit ons aanbod.

DSC_0086 (2)

Wij ontwikkelen ook workshops op maat voor bijvoorbeeld een viering, projectweek of evenement op school. Duur van de workshops zijn in overleg.

Neem voor de mogelijkheden en kosten contact op via info@muzisens.nl

 

Onderwaterwereld (groepen 1,2) Als je diep afdaalt in de oceaan kom je in een magische muziekwereld, vol met zingende zeemeerminnen, muziekvissen en dansende golven. Een workshop met verhalen, liedjes, bewegen en luisteren! Duur van de workshop: ongeveer 45 min.
Op Safari (groep 1 t/m 4) Een muzikale jungletocht is niet zonder gevaar. Krokodillen, luipaarden, apen en allerlei andere dieren kom je tegen tijdens deze knotsgekke tocht vol geluiden, ritmes, liedjes en spelletjes. Duur van de workshop: 1 uur
Bucketdrums

(groep 1 t/m 4)

In deze emmers zit muziek! Tijdens dit uur spelen we toffe ritmes en doen we leuke spelletjes.
Zingen met kinderen

(alle leeftijden)

Zangworkshop op maat voor elke doelgroep.
Workshops Kinderboekenweek

(alle leeftijden)

Om muziek te brengen in de Kinderboekenweek bedenkt MuziSens elk jaar workshops rondom het thema.
Het Muzieklab

(groep 5 t/m 8)

Wist je dat glazen kunnen zingen? En dat je met potten en pannen toonladders en liedjes kunt maken? En weet je wat een drumbone is? Wil je geluid zien trillen? In ons muzieklaboratorium gaan de kinderen op een muzikale manier experimenteren met allerlei materialen.

Duur van de workshop: 1,5 uur

De decemberworkshops Onze Sinterklaas (groep 1 t/m 4) -en Kerstworkshops (alle leeftijden) geven de decembermaand een extra muzikale boost!
Gitaren in de klas

(groep 5 t/m 8)

Deze workshop brengt de gitaar dichtbij de kinderen.
Schoolmusical

(groep 8)

Deze workshop dient ter ondersteuning en inspiratie. Zo kan de vakspecialist extra aandacht besteden aan de zangkwaliteit van de kinderen, de liedjes en bijbehorende choreografie.