Naast de klassikale lessen en groepscursussen is het ook mogelijk om gitaar- en zanglessen te volgen.

Houd je van zingen of gitaarspelen en wil je daar graag meer mee bezig zijn? Wij geven naast onze groepslessen ook muzieklessen op kleinere schaal. Hierin vinden wij het leuk om individueel of in kleine groepen de lessen te geven om zo persoonlijk betrokken te zijn bij de muzikale ontwikkeling van de cursist.

Zanglessen

Voor zanglessen kun je terecht bij Leonie. De lessen zijn individueel of in groepen van 2 of 3 personen. Kenmerkend voor de lessen is de persoonlijke aandacht en begeleiding.
Het lesprogramma is afgestemd op de wensen en doelen van de cursist. Het uitgangspunt van de zanglessen is de lichte muziek (pop, rock,  jazz etc.).

Gitaarlessen

Ook deze lessen zijn individueel of in kleine groepen voor zowel akoestische als elektrische gitaar. De basis van de les is het spelen van nummers naar eigen keuze. Het ontwikkelen van vaardigheden is gekoppeld aan de nummers en afhankelijk van de doelen van de cursist. De gitaarlessen worden gegeven door Jeroen.

Speciaal voor kinderen uit de basisschool hebben wij op de woensdagmiddag een aanbieding voor de lessen in Wouw. Kinderen kunnen hierbij in kleine groepjes van 2 of 3 voor €130,00 per 10 lessen gitaarlessen volgen. In het eerste blok kan zelfs een gitaar worden gehuurd bij Muziekcentrum van Gorp!

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op!