Na een heerlijke kerstvakantie zijn we met vliegende vaart uit de startblokken gekomen. De komende periode staat weer bol van nieuwe uitdagingen, projecten en een uitbreiding van het team!

Esther zal in maart haar eerste kindje krijgen en gaat daarom binnenkort met zwangerschapsverlof. Haar werkzaamheden zullen worden opgevangen binnen het team.

Naast het verlof van Esther zal het team binnenkort gaan uitbreiden! Binnenkort meer hierover!

facebook-plaatjeEind januari starten we in Halderberge met het project Windkracht 6 in samenwerking met de Oudenbossche Harmonie, op KPO de Heiberg zal binnenkort een lessencyclus starten waarbij wij samen met de kinderen een nieuw schoollied zullen schrijven, en de cursus Muziek op Schoot krijgt steeds meer vorm. Op 28 januari is een open Muziek op Schoot les in Oudenbosch!

Het schoolkoor op de wending krijgt steeds meer vorm en klinkt geweldig. Dit zal zich de komende tijd nog verder ontwikkelen. Ook op de Klimroos, de Kroevendonk, de Stappen, de Baayeart, de Wending, de Singel en de Lage Weide zullen de lessen onverminderd doorgaan!

Na de voorjaarsvakantie zal het naschoolse aanbod voor groep 1 t/m 4 op het kwadrant weer starten in de vorm van Muziek4Kids!

Er zitten zelfs nog genoeg creatieve en muzikale plannen in de koker, daarover later meer!

Op een muzikaal en inspiratievol jaar!

Jeroen en Leonie

Comments are closed.