Het schooljaar 2016/2017 staat op het punt te beginnen en wij hebben er weer zin in! Er staan mooie projecten in de planning en ook komend jaar zullen wij weer op een groot aantal scholen in West-Brabant structureel muziekles gaan verzorgen.

Daarnaast starten wij aankomend schooljaar op 2 scholen vanuit de impulsregeling muziek waarbij we naast de structurele lessen ook nadruk gaan leggen op het coachen van leerkrachten en het verbinden van binnen schoolse muzieklessen naar buitenschoolse activiteiten zoals een schoolkoor en schoolorkest!

Voor onze AMV-cursus Ik maak muziek! zijn nog een paar plekjes beschikbaar! De lessen gaan eind september van start dus schrijf je snel in via info@muzisens.nl of via deze site.

In de loop van het jaar zullen wij steeds meer bekend maken over onze nieuwe plannen en uitdagingen die we weer aan willen gaan!

Comments are closed.